Snelle verzending
GRATIS verzending boven € 45,-*
Biologisch gecertificeerd
0
0

Thee bedankjes voor thuiswerkers en uit huiswerkers

Met de aanhoudende coronacrisis kunnen veel mensen wel even iets extra's gebruiken. Thuiswerkers, maar ook de uit-huiswerkers, zorgmedewerkers, (schoon)dochters, (schoon)zonen, ouders en buren hebben vooral in deze tijd een schouderklopje verdient. Een momentje los van de werkelijkheid en even genieten van de rust. Een theecadeau is dan een leuke verrassing! Natuurlijk hebben wij leuke ideeën voor je om je dierbare te bedanken. Alle ideeën kunnen vanaf 30 stuks op maat gemaakt worden. Bijvoorbeeld met een eigen bedankkaartje, bedrijfslogo of eigen theekeuze. We kunnen het zelfs voor je versturen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Thee in buisje

 

Een buisje vol thee

Zien deze buisjes vol thee er niet super leuk uit? Speciaal voor de feestdagen hebben we ze gevuld met winterse- en kerstthee. Wil je liever zelf een thee uitkiezen? De meeste losse thee past hier prima in. Elk doosje bevat twee buisjes gevuld met biologische thee. Om te zorgen dat je direct een lekker kopje thee kan zetten hebben we er een aantal eco-zakjes erbij gedaan.

Losse buisjes met eigen label en doosjes met vier buisjes thee zijn allemaal mogelijk. Je kunt het beste contact met ons opnemen om het juiste cadeautje samen te stellen.

 

Thee in buisje

 

Theebloem in een zakje

Een van de leukste cadeautjes om te geven is natuurlijk de theebloem. Onze theebloemen vlogen ook al bij de eerste Corona-golf de deur uit. We hebben ze in een blikje (vier stuks) en in een doosje (10 stuks). Wil je nou een hele afdeling blij maken met een theebloem? Dan is een theebloem in een zakje wellicht de oplossing. Het geeft net wat leuker weg en het is eenvoudig te personaliseren met een kaartje.

Neem vooral contact met ons op voor de mogelijkheden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »