• Lorem ipsum

Losse Rooibos thee blend

Rooibos is de meest optimale thee voor een blend. Rooibos versterkt alle smaken optimaal. Kies je favoriete blend en probeer hem ook eens als ice tea!

Artikelcode Bio.568
€5,45
Kom terug in je eigen kracht met deze versterkende thee met rooibos, gember, mate en kaneel. Lees meer
Empowerment Biologisch
Kom terug in je eigen kracht met deze versterkende thee met rooibos, gember, mate en kaneel.
€5,45
Artikelcode Bio.513
€8,09
Een voortreffelijke basis van rooibos, verfijnd met het aroma van yuzu, een trendy citrusfruit uit het verre Oosten die met name voorkomt in China, Japan en Korea. Lees meer
Appel - Yuzo Biologisch
Een voortreffelijke basis van rooibos, verfijnd met het aroma van yuzu, een trendy citrusfruit uit het verre Oosten die met name voorkomt in China, Japan en Korea.
€8,09
€7,45
Voor alle mama's (to be) een bloemige, rustgevende thee. Lees meer
Babytijd - 9 maandenthee Biologisch
Voor alle mama's (to be) een bloemige, rustgevende thee.
€7,45
€7,49
Rooibos kaneel-sinaasappelthee om de hele winter warm bij te blijven. Lees meer
Yeah it's winterthee biologisch
Rooibos kaneel-sinaasappelthee om de hele winter warm bij te blijven.
€7,49
€6,75
Een pittige rooibos met gember en citroen. Lees meer
Rooibos Gember Citroen Biologisch
Een pittige rooibos met gember en citroen.
€6,75
€5,06
Dit is een traditionele Zuid-Afrikaanse Rooibos thee die geplukt is van wilde struiken. Deze Biologische Rooibos komt van de Skimmelberg plantage en is iets grover dan de Originele Rooibos Supergrade. Momenteel wachten we op de nieuwe oogst van dit jaar. Lees meer
Rooibos Honeybush Original Biologisch
Dit is een traditionele Zuid-Afrikaanse Rooibos thee die geplukt is van wilde struiken. Deze Biologische Rooibos komt van de Skimmelberg plantage en is iets grover dan de Originele Rooibos Supergrade. Momenteel wachten we op de nieuwe oogst van dit jaar.
€5,06
Artikelcode Bio.535
€9,20
Groene rooibos premium kwaliteit en natuurlijk biologisch. Groene rooibos is de ongefermenteerde variant van de gewone rooibos thee. Lees meer
Groene Rooibos Biologisch
Groene rooibos premium kwaliteit en natuurlijk biologisch. Groene rooibos is de ongefermenteerde variant van de gewone rooibos thee.
€9,20
€7,25
Rooibosthee fris en zacht, looizuurarm en cafeïnevrij. Het heeft een fruitige en een subtiele mout smaak. Lees meer
Rooibos Naturel Long cut Biologisch
Rooibosthee fris en zacht, looizuurarm en cafeïnevrij. Het heeft een fruitige en een subtiele mout smaak.
€7,25
Losse Rooibos thee blend

Koop losse rooibos als een blend

Rooibos wordt heel veel gebruikt in blends. Dat komt omdat Rooibos een hele mooie basis legt zonder overheersend te zijn. De Rooibos heeft geen sterke smaak en is ook bij het zetten zeer vergevingsgezind. Een rooibos blend is een samenstelling van Rooibos in combinatie met bloemen en fruit. Deze theeën zien er niet alleen prachtig uit, maar ze geven je ook een geheel andere smaakervaring.

Rooibos wordt ook veel gebruikt in ice tea blends. Wanneer je een blend probeert, zet hem dan ook zeker als ice tea. Dit is echt een totaal andere smaakervaring.

Daar waar er gebruik gemaakt wordt van aroma's, zijn dit uitsluitend natuurlijke aroma's. Deze worden gemaakt uit bijvoorbeeld de schillen van fruit.