• Lorem ipsum

Losse bloementhee kopen

Bloementhee zijn een feestje voor al je zintuigen. En dan zijn ze ook nog eens super gezond! Struin lekker door onze bloementhee en wij zorgen dat het in je kopje terecht komt.

€7,95
Top kwaliteit Blue Biologische Butterfly pea om blauwe thee mee te maken. Lees meer
Blue Butterfly Pea Tea ( Blauwe thee)
Top kwaliteit Blue Biologische Butterfly pea om blauwe thee mee te maken.
€7,95
Artikelcode Bio.736
€14,95
Hou je van chrysanten thee? Onze chrysantenthee is perfect gedroogd direct na het plukken. Geen gruis zoals in de theezakjes maar echte gedroogde bloemetjes. Lees meer
Gele Chrysanten thee
Hou je van chrysanten thee? Onze chrysantenthee is perfect gedroogd direct na het plukken. Geen gruis zoals in de theezakjes maar echte gedroogde bloemetjes.
€14,95
Artikelcode Bio.601
€7,05
Kamille is een kruidenthee gemaakt van kamillebloesem. Lees meer
Kamille Biologisch
Kamille is een kruidenthee gemaakt van kamillebloesem.
€7,05
Artikelcode Bio.738
€9,28
Osmanthus, een geelgouden bloem uit Zuid-China, heeft een unieke zoete en boterachtige geur die het niet alleen heerlijk maakt om te drinken als pure thee of als onderdeel van een theemelange, maar ook om zoete desserts te maken. Lees meer
Osmanthus Biologisch
Osmanthus, een geelgouden bloem uit Zuid-China, heeft een unieke zoete en boterachtige geur die het niet alleen heerlijk maakt om te drinken als pure thee of als onderdeel van een theemelange, maar ook om zoete desserts te maken.
€9,28
Artikelcode Bio.735
€6,78
Hibiscus heeft een mooie dieprode kleur, is iets zurig van smaak. 100% pure Biologische Hibiscus bloemen zonder toevoegingen. Lees meer
Hibiscusbloemen Biologisch
Hibiscus heeft een mooie dieprode kleur, is iets zurig van smaak. 100% pure Biologische Hibiscus bloemen zonder toevoegingen.
€6,78
Artikelcode Bio.734
€4,45
Heerlijke biologische vlierbloesem . Geniet van een heerlijk kopje gedroogde vlierbloesem. Lees meer
Vlierbloesem Biologisch
Heerlijke biologische vlierbloesem . Geniet van een heerlijk kopje gedroogde vlierbloesem.
€4,45
Artikelcode Bio.731
€5,38
Gedroogde biologische jasmijnbloemen ook om thee van te zetten. Lees meer
Jasmijn bloemen biologisch
Gedroogde biologische jasmijnbloemen ook om thee van te zetten.
€5,38
Artikelcode Bio.730
€13,89
Korenbloemen (Centaurea cyanus.) Zeer geschikt voor decoratie in thee, maar ook bij gerechten en gebak. Lees meer
Korenbloemen Biologisch
Korenbloemen (Centaurea cyanus.) Zeer geschikt voor decoratie in thee, maar ook bij gerechten en gebak.
€13,89
Losse bloementhee kopen

Koop bloementhee bij de Theeplantage

'Er zijn overal bloemen voor wie ze wil zien.' En zelfs in je thee kun je bloemen tegenkomen. We zijn er trots op om je er een aantal te kunnen bieden. Heerlijk geurend en verrijking in je kopje thee. Bloementhee verschilt van onze bladthee. Omdat bladthee gemaakt wordt van de Camellia Sinensis theeplant, valt de bloementhee vaak "kruidenthee" of "tisanes". Hoewel elk van deze verse bloementheeën hun eigen unieke gezondheidsvoordelen hebben, hebben ze allemaal één ding gemeen: ze bevatten geen cafeïne.

Verschillende soorten bloementhee

We hebben zowel theebloemen in ons assortiment als bloementhee. De theebloemen zijn gemaakt van groene thee met daarin een bloem. Zodra er water bij komt vouwt de bloem zich open. Bloementhee is gemaakt van, tja bloemen? Zo hebben we pure jasmijnbloemen, osmanthus of chrysanten. Onze bloementhee zijn of gecertificeerd biologisch of het meest in die richting. Wij zullen altijd indien mogelijk voor biologisch kiezen.

Voordelen van bloementhee

Bloementhee is gunstig voor mensen die gevoelig zijn voor cafeïne. Overmatige consumptie van cafeïne kan leiden tot slapeloosheid, nervositeit, rusteloosheid, prikkelbaarheid, maagproblemen en zelfs spiertrillingen. Als je probeert om minder gewone thee of koffie te drinken, zijn bloementheeën een gezond alternatief. Ze zijn perfect voor iedereen die wil genieten van de geur, antioxidanten en therapeutische eigenschappen van thee, maar niet de hele nacht wil opblijven.

Bloementhee bij zwangerschap

Bloesemthee wordt al eeuwenlang door Chinezen gedronken en is over het algemeen veilig voor iedereen op elke leeftijd. Als je echter zwanger bent of onder bepaalde medische omstandigheden verkeert, raadpleeg dan altijd eerst je arts. Alles wat je inneemt, dus ook kruiden of bloementhee heeft zijn wisselwerking op je gezondheid en eventuele medicatie. Dus better safe then sorry.