Snelle verzending
GRATIS verzending boven € 50,-*
Biologisch gecertificeerd
0
0

Biologisch Skal certificaat

Gecertificeerde biologische thee

De Theeplantage is gecertificeerd voor de verkoop van biologische thee, kruiden en vruchten thee door de Skal (NL-BIO-01), de enige onafhankelijke toezichthouder voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland. Ons Skal-aansluitingsnummer is 103728

Biologische producten in deze webwinkel kunt u herkennen door het officiële Europese logo in combinatie met de aanduiding NL-BIO-01 Skal 103728

Download hier ons Skal Certificaat

 

In Nederland is de productie van biologische producten in de afgelopen jaren flink toegenomen. Maar zijn de biologische producten ook wel echt biologisch? Om daar toezicht op te houden, is in 1985 Stichting Skal – toentertijd S.E.C. (Stichting Ekomerk Controle) genaamd – opgericht door het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Deze stichting geeft het Skal certificaat uit, waarmee bedrijven kunnen aantonen dat zij biologisch produceren.

Stichting Skal

Stichting Skal is de stichting die verantwoordelijk is voor het certificeren van biologische producten in Nederland. Zij voeren inspecties uit en houden toezicht op bedrijven die het Skal certificaat hebben ontvangen, met als doel om te kunnen garanderen dat deze bedrijven zich ook aan de regelgeving houden

Wat is een Skal certificering?

Een Skal certificaat is een certificaat waar ieder bedrijf dat biologische producten produceert, verwerkt, verpakt, importeert, verhandelt of opslaat, over moet beschikken (met uitzondering van winkels die de producten direct aan de eindconsument verkopen, zoals supermarkten). Het verkrijgen van deze certificering verloopt via Stichting Skal.

Skal keurmerk

Het Skal certificaat is gebaseerd op Europese wetgeving. Hierdoor is de Skal certificering in de hele EU gelijk. Skal gecertificeerde producten in de hele EU zijn dan ook voorzien van hetzelfde keurmerk. Zo kun je biologische producten makkelijk herkennen.

Wat betekent het voor jouw losse thee?

Wanneer je biologische thee bij de Theeplantage koopt is het ook gegarandeerd 100% biologische thee. Wij zorgen ervoor dat we controleren of de thee die bij ons binnenkomt ook biologisch is en wij zorgen er ook voor dat hij 100% biologisch naar jou wordt opgestuurd. Eventuele kruisbesmetting met niet biologische producten sluiten we daarbij zoveel mogelijk uit. Daar worden we ook op gecontroleerd.

Allemaal voor een gegarandeerd biologisch kopje thee!

Voor al je andere vragen

Bel of app ons

Verkoper? Klik hier

Telegram: @detheeplantage

06 41 79 20 53

E-mail

Email ons

Email us
9,7Review LogoWij scoren een 9,7 op Webwinkelkeur

De Theeplantage

Generaal Bothastraat 40
5642 NM
Eindhoven Bekijk op Google Maps

NL001697741B38
17217800

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »