• Lorem ipsum

Premium kwaliteit en exclusieve losse thee

Haal het meest uit je kopje thee door premium kwaliteit losse thee te gebruiken. Losse thee bevat namelijk veel meer aroma's dan een zakje (vermalen) thee omdat de blaadjes de ruimte krijgen om de smaak los te laten.


Premium kwaliteit en exclusieve losse thee

Groot aanbod aan premium losse thee

De Theeplantage is gestart vanuit een liefde voor echte thee. Ons assortiment is ook vanuit dat principe opgebouwd. 'Echte' losse thee met een premium kwaliteit. We gaan niet voor zoveel mogelijk soorten thee, maar zoeken naar de pareltjes onder de losse thee. Wij hebben de beste soorten premium thee geselecteerd en natuurlijk al voor je voorgeproefd ;-).

Uiteraard kun je bij ons voor exclusieve theeën terecht. Zoek je een keer iets bijzonders dan kunnen we onze Matcha, Blue Butterfly Pea Tea of de echte Jasmijn bloemen aanbevelen.

Het zetten van losse thee

Losse thee zetten werkt natuurlijk wel iets anders dan zakjes thee. Het grote voordeel van de losse thee is dat deze de tijd en ruimte krijgt om zich uit te rollen. Hierdoor komen de aroma's uit de theeblaadjes vrij. Voor het beste kopje thee gebruik je dan ook een ruim kopje en doe je de thee er los in. Bij elke thee staat een zetadvies met de temperatuur van het water, hoeveel gram te gebruiken en de tijd voor het trekken. Het grote voordeel van losse thee (buiten de smaak om) is dat je eenvoudig weer een tweede kopje kunt zetten. Schenk gewoon opnieuw heet water over de blaadjes.