Snelle verzending
GRATIS verzending boven € 50,-*
Biologisch gecertificeerd
0
0

Disclaimer

Disclaimer voor www.lossetheekopen.nl.

De Theeplantage verleent je hierbij toegang tot www.lossetheekopen.nl en nodig je uit om rond te snuffelen en wat leuke thee en accessoires te bestellen.

De Theeplantage behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

De Theeplantage spant zich in om de inhoud van www.lossetheekopen.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.lossetheekopen.nl aangeboden producten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze producten kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van De Theeplantage.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.lossetheekopen.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met De Theeplantage. Voor op www.lossetheekopen.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan De Theeplantage nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de producten, ontwerp en fotografie liggen bij De Theeplantage.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van De Theeplantage, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. 

Voor al je andere vragen

Bel of app ons

Verkoper? Klik hier

Telegram: @detheeplantage

06 41 79 20 53

E-mail

Email ons

Email us
9,7Review LogoWij scoren een 9,7 op Webwinkelkeur

De Theeplantage

Generaal Bothastraat 40
5642 NM
Eindhoven Bekijk op Google Maps

NL001697741B38
17217800

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »