Snelle verzending
GRATIS verzending boven € 45,-*
Biologisch gecertificeerd
0
0

Theecadeaus voor kerst

Een heerlijke kerst met verrassende theecadeaus

Niets is lekkerder dan onder een dekentje kruipen met een warme kop thee. Vooral als het koud buiten is en het liefst met sneeuw! Zou dat nog komen dit jaar? Dit jaar is voor iedereen een lastig jaar geweest en dan is kerst een extra mooie gelegenheid om samen te zijn. Ook al is het misschien niet fysiek, er zijn zulke mooie andere manieren om iemand te laten weten dat je samen bent. Cadeaus horen bij kerst. De spanning vooraf, heb je de juiste snaar geraakt. De blijdschap van het ontvangen, maar zeker ook het geven.

Daarom hebben we wat leuke theecadeaus voor je op een rij gezet om je te inspireren. Van de theeleut tot de theepurist of misschien wel een cadeautje voor jezelf!

 

Winterse thee voor de feestdagen

Bij het einde van het jaar hoort gewoon kerstthee. Kruidnagel, kaneel, steranijs, heb je er al zin in? Bekijk onze heerlijke winterse thee.

Naar de kerstthee

 

Een blijvend cadeau met een speciale theeset

Een mooie theeset koop je niet snel voor jezelf. Hoe bijzonder is het om het te krijgen! Een theeset is een blijvend cadeau waar iemand keer op keer van zal genieten

Wij hebben een aantal mooie sets speciaal voor de feestdagen voor je uitgezocht. Of je nu van design of traditie houdt.

Naar de theesets

 

Theebloemen zijn altijd een leuk idee voor de feestdagen

Als er één cadeau is wat altijd goed in de smaak valt, dan zijn het de theebloemen. Deze bijzondere bolletjes, daar verras je iedereen mee. De bolletjes doe je in heet water en de bloemen openen zich. We hebben ze voor elk budget.

Naar de theebloemen

 

 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »