Snelle verzending
GRATIS verzending boven € 50,-*
Biologisch gecertificeerd
0
0

Falling Leaves theebloemen | losse thee kopen

Productomschrijving

Falling Leaves Theebloem

Topkwaliteit Yhinzen groene thee met in het hart een Daglelie.

Deze theebloem is vervaardigd met als basis, groene theebladeren en vuur-oranje lelie bloemblaadjes in het centrum.

Als de bol zich langzaam opent, zal er een wolk van zoete osmanthus vrijkomen en als herfstbladeren op de wind gaan zweven.

Elke theebloem is met de hand gemaakt van Yhinzen theebladeren met in het hart een daglelie. Dit alles wordt vakkundig en met veel geduld tot deze theebloemen gebonden en daarna voorzichtig in de bolvorm geperst en gedroogd.
Van elke bloem zet je 2 liter thee.


Zetinstructies

Plaats 1 theebolletje in een glazen theepot. Giet heet water (80°) over de theebol. Laat het water rustig trekken tot de blaadjes zich beginnen te ontvouwen en de theebloem opengaat (5 tot 10 minuten). Voor een optimale smaak kun je de bloeiende thee blijven trekken terwijl je kijkt naar dit kleine wondertje.

Elke theebloem is uniek en is opgebouwd uit andere smaken. Open theebloemen kunnen in een gesloten container in de koelkast tot 48 uur worden bewaard (verwijder het water eerst).

Een theebloem zet je natuurlijk het liefst in een mooie glazen theepot, anders zie je de bloem niet open gaan.

 

 

 

Reviews

4.9 / 5Based on 6 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Elly Kleijn op 2 oktober 2024
    Lekkere thee
  • 5 / 5
    Gepost door: Bianca op 19 september 2023
    Doe hem in een thee glas en je kan de bloem mooi open zien gaan
  • 4 / 5
    Gepost door: Iris Witte op 1 oktober 2022
    Ga er tijdens mij retraite gebruik van maken. Om het product te gaan promoten.
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Falling Leaves theebloemen
Falling Leaves theebloemen

Een mooie theebloem met een fijne ...

Een mooie theebloem met...

€2,55
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »