Japan Hojicha Sumire Biologische losse thee
Geroosterde Japanse thee met zijn kenmerkende aardse aroma, zijn roodbruine kleur en zijn unieke rokerige smaak. Lees meer
Japan Hojicha Sumire Biologisch
Hojicha is een Japanse groene thee die 100 jaar geleden in Kyoto is ontstaan.
In tegenstelling tot traditionele groene thee, wordt hojicha geroosterd nadat de bladeren zijn gestoomd. Het roosteren verwijdert niet alleen alle bitterheid, maar geeft hojicha ook zijn kenmerkende aardse aroma, zijn roodbruine kleur en een unieke rokerige smaak.
Omdat hojicha weinig cafeïne bevat, is het een perfect alternatief voor koffie voor wie 's middags of 's avonds een warm drankje wil drinken.
Zetadvies
Biologisch gecertificeerde losse thee
Wij zijn skal-gecertificeerd waardoor jouw bestelde thee ook echt 100% biologisch is. Van de pluk tot de verwerking tot aan het vullen van jouw zakje thee wordt geheel gecontroleerd. We zijn er trots op dat we daarom ook het Bio-keurmerk en het woord 'Bio' of 'Biologisch' mogen gebruiken.
Certified organic, NL-BIO-01 Skal 103728
EU/Non-EU Agriculture