• Lorem ipsum

Valentijnsdag komt alweer om de hoek kijken. Omdat niets is wat het was lijkt het ons een leuk idee om Valentijnsdag in het teken te laten staan van verbinding. Verbinding met je geliefde, met je gezin, je vrienden en ook met jezelf. Want daar waar we nu zoveel ballen omhoog moeten houden, is het belangrijk ook af en toe de liefde voor ons zelf te voelen. En waarmee kun je dat beter doen als met thee!

We hebben een aantal cadeau-suggesties voor je op een rij gezet om jouw Valentijn mee te verrassen. Zoek je graag nog meer theecadeau inspiratie, bekijk dan al onze theecadeau's.

 

Valentijnsglas

 

Schattige Valentijnskopjes

Deze valentijnskopjes zijn gewoon tè leuk! Vooral met een rode thee krijg je een mooi rood hart als je ze inschenkt. Geen Valentijnscadeau zo leuk voor de theeliefhebber!

De valentijnskopjes zijn ingepakt in een doosje met hartjes. En omdat wij graag de liefde (voor thee) verder willen verspreiden doen we er standaard een zakje thee bij.

UITVERKOCHT


De Valentijntheetjes

Voor deze Valentijnsdag hebben speciaal een aantal mooie theetjes geselecteerd. Als de liefde hiervan niet gaat branden, weten wij het ook niet meer. Wees er snel bij, want ze zijn ook maar beperkt verkrijgbaar.

Love me Teander

Sweet valentine is zo zoet als suiker, dus daar hoort ook een lekkere zoete fruitthee bij. Met appel, hibiscus, rozenbottel, dadel, sinaasappelschil, aardbei en framboos zul jij zeker jouw valentijn verleiden.

Nu bekijken

I'm Beautiful valentijnsthee

Dat ben je zeker! Jij, maar ook deze thee met een citroen-vlierbessensmaak. Je kopje wordt gevuld met in de basis groene thee China Sencha, maar zit verder vol met bessen en bloesems. Want jij verdient alleen het beste.

Nu bekijken

Love tea

Een heerlijke thee om verliefd op te worden. Of misschien wel met magische krachten om de liefde bij iemand anders te laten vlammen... Een vurig kopje rooibos thee met frisse tonen van sinaasappel.

Nu bekijken


 

Thee in buisje

 

Theebloemen

Theebloemen blijft het meest favoriete cadeau voor alle gelegenheden. Een theebloem is een bolletje met groene theeblaadjes met daarin een bloem. Wanneer je het bolletje in een theepot met heet water doet, ontvouwen de blaadjes zich en komt de bloem tot bloei.

Theebloemen zijn super leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. Afhankelijk van de grootte van de liefde (of het budget) kun je kiezen voor een Theedoos met 10 bloemen of een Blikje met 4 bloemen. Beide pakken we graag voor je in om het net wat leuker te maken.

Doosje met 10 theebloemen

Blikje met 4 theebloemen


Nog meer lekkere Valentijnsthee

From Paris with Love

Paris, l'amour! Deze groene thee zit standaard in ons assortiment, omdat we altijd wel wat liefde kunnen gebruiken. Maar met Valentijn het beste moment om te proberen!

Nu bekijken

Feel good

Geen valentijnsdag met een geliefde voor jou? Met deze thee voel je je spontaan goed, valentijnsdag of niet. Want om je goed te voelen heb je vooral jezelf nodig.

Nu bekijken

Witte thee vanilla rose

Rozen verwelken, maar deze thee kun je blijven drinken! Wil je jouw valentijn (of jezelf) verrassen met een thee vol rozen, dan is deze subtiele witte thee helemaal jouw match.

Nu bekijken