Pu-erh Beeng Shu sheng / raw - De Theeplantage
Snelle verzending
GRATIS NL verzending boven € 50,-
Biologisch gecertificeerd
0

Pu-erh Beeng Shu sheng / raw

Productomschrijving
Blad dat wordt geproduceerd als groene thee, die alleen door de kracht van de zon wordt gedroogd en in de loop der jaren op natuurlijke wijze fermenteert. Bijzonder opvallend is de donkere kopkleur en de zachte, aardse tonen. De afgewerkte thee wordt in de loop der jaren donkerder, milder en fruitiger. Uit het hart van Yunnan-Simao.  Elke samenge...

Blad dat wordt geproduceerd als groene thee, die alleen door de kracht van de zon wordt gedroogd en in de loop der jaren op natuurlijke wijze fermenteert. Bijzonder opvallend is de donkere kopkleur en de zachte, aardse tonen. De afgewerkte thee wordt in de loop der jaren donkerder, milder en fruitiger. Uit het hart van Yunnan-Simao. 

Elke samengeperste cake is ongeveer 100 gram en zit in originele papieren verpakking.

Wat is Pu-erh?

Pu-erh thee, in het Verre Oosten bekend als "zwarte thee", is afkomstig uit de provincie Yunnan in China en is genoemd naar de marktstad waar hij voor het eerst werd ontwikkeld. Pu-erh thee is na-gefermenteerd, wat betekent dat de theebladeren een microbieel fermentatieproces ondergaan nadat ze zijn gedroogd en gerold, waardoor de bladeren donkerder worden en van smaak veranderen. Door dit proces wordt de thee niet alleen beter naarmate hij ouder wordt, zoals een goede wijn, maar veel pu-erhs behouden hun versheid tot wel vijftig jaar! Pu-erh thee kan worden gevonden in samengeperste stenen of in losse blaadjes en kan worden gemaakt van zowel groene als zwarte theebladeren.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Pu-erh Beeng Shu sheng / raw
Pu-erh Beeng Shu sheng / raw

Opvallend donkere kleur van de kop...

Opvallend donkere kleur...

€15,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »